Καρναβάλι στο Κακούρι 2014

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά αναβιώνει το σατιρικό καρναβάλι στο Κακούρι, σκορπώντας τη σάτιρα, το κέφι, το ξεφάντωμα και το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη ειδικά σήμερα, σε όλους..
Μπορεί ο καιρός να τα .. μούσκεψε το Σάββατο, όμως το σατυρικό καρναβάλι στο Κακούρι, έγινε την Κυριακή το μεσημέρι, με πολύ κόσμο, άρματα, καρναβαλιστές και χιουμοριστική διάθεση!
Για άλλη μία χρονιά, λοιπόν, έγινε η αναβίωση  του Παραδοσιακού Σατυρικού  Καρναβαλιού του Κακουρίου.
Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη, αφού ο κόσμος που συμμετείχε ήταν αρκετός, το ευχαριστήθηκε και διασκέδασε πάρα πολύ.17 άρματα, πάνω από 400 καρναβαλιστές έδωσαν  ένα δυναμικό παρών κάνοντας άπαντες να μείνουν άφωνοι με τις ατάκες τους αλλά και με την πρωτοτυπία τους.

Μπορεί ο καιρός να τα … μούσκεψε το Σάββατο, όμως το σατυρικό καρναβάλι στο Κακούρι, έγινε την Κυριακή, 02.03.2014, το μεσημέρι, με πολύ κόσμο, άρματα, καρναβαλιστές και χιουμοριστική διάθεση!

 Για άλλη μία χρονιά, 4η συνεχόμενη, έγινε η αναβίωση του Παραδοσιακού Σατυρικού  Καρναβαλιού του Κακουρίου, σκορπώντας τη σάτιρα, το κέφι, το ξεφάντωμα και το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη ειδικά σήμερα, σε όλους. Η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη, αφού ο κόσμος που συμμετείχε ήταν αρκετός, το ευχαριστήθηκε και διασκέδασε πάρα πολύ.17 άρματα, πάνω από 400 καρναβαλιστές έδωσαν  ένα δυναμικό παρών κάνοντας άπαντες να μείνουν άφωνοι με τις ατάκες τους αλλά και με την πρωτοτυπία τους.

 

Δείτε τις ανταποκρίσεις:

1) Youtube:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1r1cOAbdFnA

2) Youtube: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4GT22baqmBc

3) Youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7NqAD9OrV4

4) Kalimera-Arkadia.gr: http://kalimera-arkadia.gr/arcadia/item/18487-karnavali-sto-kakoyri-i-katsika-lagkarnt-i-toympa-tis-merkel-kai-o-karagkiozis-gia-dimarxos.html

5) Arcadiaportal.gr: http://www.arcadiaportal.gr/news/kakoureiko-satiriko-karnabali-2014-photosvideo

6) Arcadiavoice.gr: http://www.arcadiavoice.gr/41973/arcadia/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-hd/