Ξέφρενοι ρυθμοί στο Κακουρέικο Καρναβάλι – Πηγή: http://www.arcadiaportal.gr/news/xefrenoi-rythmoi-sto-kakoyreiko-karnavali-picsvid

 Πηγή: http://www.arcadiaportal.gr/news/xefrenoi-rythmoi-sto-kakoyreiko-karnavali-picsvid

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και εφέτος το Σατιρικό Καρναβάλι στο Κακούρι Αρκαδίας. Παρά το ψιλόβροχο, πολύς κόσμος παρακολούθησε την καρναβαλική εκδήλωση του χωριού που είναι πια θεσμός για την Αρκαδία. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής και καταχειροκρότησαν τα πληρώματα και τα άρματα που παρήλασαν με κέφι και με μπρίο, ενώ οι συμμετέχοντες ξεσήκωναν τον κόσμο να τους ακολουθήσει σε αυτή τη γιορτή χαράς.

Το Κακούρι κέρασε άφθονη σάτιρα τους κυβερνώντες, με πληρώματα όπως «Κατρούγκαλε, αλήτη μας, μας έκλεισες το σπίτι μας» και τη «Συριζάικη Καρμανιόλα», καθώς και εφέτος τα πληρώματα εμπνεύστηκαν από την πολιτική επικαιρότητα και ουδείς έμεινε εκτός της καρναβαλικής βολής, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Ηλίας Ψινάκης και το «Ψι-Ψινάκειον Ίδρυμα», αλλά και το… σύμφωνο συμβίωσης. Πετυχημένο, επίσης, το πλήρωμα «Στάσου Μύγδαλα – Λίζα Μπανάνα», αλλά και οι «Βου – Κόλοι»!

Παράλληλα, σχόλια έπεσαν και για την κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αφού οι καρναβαλιστές… έκλαψαν πολύ στην κηδεία του Mega!

Το καρναβάλι έκλεισε, όπως κάθε χρόνο, με την κωμική αναπαράσταση του παραδοσιακού Αρκαδικού Γάμου και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.