Σατιρικό Καρναβάλι στο Κακούρι – Δείτε φωτογραφίες! – Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/48909-satiriko-karnavali-sto-kakoyri-deite-fotografies.html

Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/48909-satiriko-karnavali-sto-kakoyri-deite-fotografies.html

Σατιρικό Καρναβάλι στο Κακούρι – Δείτε φωτογραφίες!

Καρναβάλι στο Κακούρι έγινε και φέτος, με διάθεση για σάτιρα και με τον καιρό να μην χαλάει τα σχέδια! Το γνωστό Κακουραίϊκο Καρναβάλι που οργανώνει κάθε χρόνο ο τοπικός σύλλογος και κερδίζει τις εντυπώσεις!
Στην παρουσίαση ήταν η Ελένη Κέζα, ενώ από νωρίς, ο δρόμος που έγινε η καρναβαλική
παρέλαση, είχε γεμίσει από κόσμο που πήγε να παρακολουθήσει από κοντά το Καρναβάλι και να διασκεδάσει σε ρυθμούς αποκριάς!
Πολλά τα άρματα και φέτος. Μερικά από αυτά ήταν «Οι Βου … κόλοι», «Λίζα Μπανάνα, Στάσου Μύγδαλα», η «Συριζαίϊκη καρμανιόλα», «Κατρούγκαλε αλήτη, μας έκλεσε το σπίτι».
Επίσης, υπάρχει ένα .. φέρετρο που έγραφε πάνω Mega, το κανάλι που βρίσκεται κοντά στο να σταματήσει να λειτουργεί λόγω οικονομικών προβλημάτων!
Άλλο άρμα έγραφε «Π@@@ και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια» κι άλλο «Κέντρο Ακαταμάχητων Πονηρών Ηλικικωμένων» (ΚΑΠΗ)!
Ένα άλλο άρμα προειδοποίησε ότι θα γίνει της …Κορέας και είχε φωτογραφία του Ηγέτη της Βόρειας Κορέας!
«Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος» έγραφε ένα άλλο άρμα που σατίριζε τις εξελίξεις στη ΝΔ!
Από το Καρναβάλι δεν έλειψε και ο σατυρικός γάμος…
Στην παρέλαση μπήκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο κάλεσμα των καρναβαλιστών!
Στο τέλος, όλοι μαζί, χόρεψαν και γλέντησαν τις απόκριες στο χωριό!