Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2ου Κακουραίϊκου Ανταμώματος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – 2ου  ΚΑΚΟΥΡΑΙΪΚΟΥ  ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Επίσημη έναρξη του 2ου ΚΑΚΟΥΡΑΙΪΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ, το πρωί με τον εκκλησιασμό στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας η επίσημη υποδοχή με δεξίωση στην Αίθουσα Συλλόγου. Θα γίνει παρουσίαση του Βιβλίου – Λευκώματος που αναφέρεται στη εξέλιξη του χωριού και της Ζωής των κατοίκων του, μέσω ανάλογων κειμένων και φωτογραφικού υλικού. Επίσης, θα προσφερθεί ένα πλούσιο γεύμα σε όλους τους συγχωριανούς μας.
  2. ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 9:00μ.μ, ζωντανεύουμε, πάλι, το Δημοτικό μας Σχολείο. Στο προαύλιό του, η καταξιωμένη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Λα Νόνα». Μια ξεκαρδιστική αλληγορική κωμωδία. Είσοδος δωρεάν
  3. ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, επαφή με την ιστορία και τις ομορφιές της πατρίδας μας. ΕΚΔΡΟΜΗ στην αρχαία ΜΕΣΣΗΝΗ και ξενάγηση από ξεναγό, μια ολόκληρη αρχαία πόλη σε πολύ καλή κατάσταση. Κατόπιν επίσκεψη στην ιστορική Ιερά Μονή Βουλκάνου.
  4. ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 9:00μ.μ., στην πλατεία του χωριού, μια μοναδική μουσικοχορευτική – θεατρική παράσταση με θέμα: «Αναβίωση εθίμων παραδοσιακού γάμου της περιοχής μας» και ένα μοναδικό γλέντι μετά την παράσταση, από την παραδοσιακή ορχήστρα του Γιάννη Παυλόπουλου και της Σταυρούλας Δαλιάνη που θα την συνοδεύει. Βεβαίως, μετά την παράσταση, θα είναι διαθέσιμο ένα καλό μενού με ποτό και φαγητό σε τιμή κόστους.     (10€ ενήλικες, 5€ κάτω των 17 ετών).
  5. ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 8:00 μ.μ., στο χώρο της αίθουσας του Συλλόγου θα δημιουργήσουμε και θα γευθούμε παραδοσιακά προϊόντα (τραχανά, χυλοπίτες, δίπλες, λουκουμάδες), που θα μας διεγείρουν όμορφες μνήμες.
  6. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στην επιστροφή από το εκκλησάκι της Παναγίας, ο ξενώνας ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί όλους μας, να ξεναγηθούμε στους χώρους του και να μας προσφέρει καφέ, αναψυκτικό και γλυκό.
  7. ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 7:00 μ.μ., στο γήπεδο του Λεβιδίου, ο ετήσιος καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των διαφορετικών γενιών του χωριού μας.
  8. ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 9:00 μ.μ., στον κήπο του Ξενώνα, αποχαιρετιστήριο γλέντι. Όλοι μας θα απολαύσουμε στο όμορφο περιβάλλον του, μια μαγική βραδιά με ζωντανή μουσική από ορχήστρα με όμορφα ρομαντικά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια και πλούσιο γεύμα δωρεάν.

 

Δείτε τον σύνδεσμο: Antamoma2018